Sauli Koskinen 28.3.1985


Sauli käveli BB-taloon neljäntenä, vietti talossa 97 päivää ja palasi takaisin ulkomaailmaan toisena päivänä joulukuuta kisan voittajana ja 50000 miinus verot rikkaampana. Sauli ei ollut asukkaiden nimeämänä häätöäänestyksessä kertaakaan ja moni talosta pudonnut mainitsi hänet omaksi voittajasuosikikseen. Ennakkosuosikin asema piti alusta loppuun asti, joskin finaaliviikolla sekä Niko että kakkoseksi sijoittunut Kadi olivat häntä vedonlyöntitilastoissa edellä.

Sauli tuli hyvin toimeen muiden asukkaiden kanssa ja hänen isänsä sanoi pojastaan, että jos Saulin kanssa ei tule toimeen, on syytä katsoa itseään peiliin. Kakkoseksi kisassa jäänyt Kadi oli huomaavinaan Saulin käyttäytymisessä mielistelyä ja Farbod kertoi päiväkirjahuoneessa Saulin olevan talon sekä fyysisesti että henkisesti heikoin lenkki saaden Sauli-fanit tuohtumaan. Sauli osoitti kuitenkin väitteet vääriksi ja keräsi finaaliäänestyksessä 45,75 prosentin äänisaaliin.

Sauli on syntynyt Hyvinkäällä ja asuu Helsingissä. Perheeseen kuuluvat isä Osmo, äiti Virpi, kaksoissisko Sara ja kaksi isosiskoa, Salla ja Saana. Kaksoissiskonsa Sauli mainitsee läheisimmäksi ja tärkeimmäksi ihmiseksi itselleen ja kertoo isänsä olevan esikuva, jota ihailee. Perhe ja kaverit ovat Saulille tärkeitä.

Saulilla on pituutta 172 senttiä ja paino taloon mennessä oli 60 kiloa. Sauli valottaa olevansa vauhdikas, hullu ja upea. Parhaina puolinaan hän pitää iloisuuttaan ja hauskuuttaan. Hän kertoo välillä stressaavan turhista pikkuasioista eikä tykkää, jos koti on sotkuinen. Saulin hermot menevät kuulemma ihmisten kanssa, jotka eivät myönnä virheitään. Sauli ei voi myöskään sietää tiukkapipoja, mutta kunnioittaa auttavaisia, luotettavia ja iloisia ihmisiä.

Sauli on sinkku. Hänen unelmakumppaninsa on luotettava ja yllätyksellinen, jolla on omat mielipiteet ja joka uskaltaa sanoa ne ääneen. Hän kertoo tykkäävänsä enemmän tummista kuin vaaleista. Hän on seurustellut pojan kanssa 1,5 vuotta ja he ovat nykyään hyviä ystäviä. Sauli kertoi talossa, että on seurustellut myös tyttöjen kanssa, mutta pitää poikia enemmän omana juttunaan. Hän ei tee seksuaalisuudestaan sen suurempaa numeroa ja onkin sitä mieltä että kyseessä on hänen yksityisasiansa, joten homomaskottia Saulista tuskin kannattaa kehitellä.

Sauli kertoo kantapaikakseen ravintola DTM:n, joka keräsi hänelle jokaisesta talossa vietetystä viikosta pullon kuohuvaa, joita Sauli pääsi tuhoamaan talosta vapauduttuaan. Sauli sai DTM:ään VIP-kanta-asiakaskortin ja he ovatkin Nikon kanssa tuttu näky ravintolan tanssilattialla.

Lapsena Sauli haaveili oman ravintolan perustamisesta, mutta ei halunnut palomieheksi eikä poliisiksi. Tulevaisuudessa hän uskoo tekevänsä töitä muodin parissa, ehkä stylistina. Sauli harrastaa kuntosalia ja yleisliikuntaa sekä talvisin lumilautailua. Hän kertoo harrastuksiaan olleen aikaisemmin mm. jalkapallo, sirkus, kuvataidekoulu, tekstiilityö ja askartelu. Hän on opiskellut media-alaa, mutta koulu jäi kesken kiinnostuksen puutteessa. Hän on työskennellyt mm. Hesburgerissa ja isänsä firmassa; viimeisin työpaikka oli Spirit Store, mistä hän otti loparit ennen taloon menoaan.

Sauli oli läpi kauden viihdyttävää katsottavaa BB-talossa. Tanssiesitykset, temppuilut ja källit Nikon kanssa ovat jääneet lähtemättömästi katsojien mieleen. Sauli tykkäsi myös stailata kanssakilpailijoitaan ja teki heille usein kampauksia sunnuntain lähetyksiin.

Sauli tunnustaa pelkäävänsä korkeita paikkoja ja oli neljä vuotta käyttämättä hissejä, koska ne kammottavat häntä. Muita juttuja ällötystä aiheuttavien asioiden listalla ovat mm. ötökät, napa ja suonet. Saulilla on ollut myös paniikkihäiriö, mutta nykyään tilanne on hallinnassa. Sauli on avautunut myös kummallisista mielihaluistaan kiivetä parvekkeen kaiteen yli, roikkua parvekkeelta ja lipsahtaa maahan.

Saulilla oli talossa mukana sininen Barbapapa-lelu ja Saulin pehmolelu saikin aikaan varsinaisen barba-buumin. Ne myytiinkin loppuun monesta liikkeestä joulun alla. Myös suoristusrautojen myynnin epäillään nousseen Saulin ansiosta.


Teksti: sirpa ja IconisWWW

Saulin Subject profiili

Saulin MySpace profiili

Saulin BSG Models profiili

Saulin Clamos Studio Oy:n profiili

Saulin Fashion Team profiiliSatunnaisia lausahduksia Saulin suusta

Mä käyn kyl yrittää jotai oksennusjuttuu
No tv:stä tuttu!
Tää paita on nyt kyllä semmonen lutka etten oo ikin nähny.
Chicken tonight!
Mä oli tyyliin et mitä vittuu
Meillä on barbababa ja kaikkee. Me selvitään kyllä.