Sauli Koskinen (28.3.1985)
in English

Sauli voitti Big Brotherin vuonna 2007 ja on siitä asti ollut yksi Suomen BB:n historian rakastetuimpia tähtiä. Sauli työskenteli ennen taloon astumistaan mm. hampurilaisravintolassa ja vaatemyyjänä ja kertoi haaveilevansa stylistin ammatista. Hän suunnitteli farkut koneHELSINGILLE ja toimi muutamissa näytöksissä myös firman vaatemallina.

Talon jälkeen Sauli ja Niko saivat paljon juontokeikkoja ja heitä nähtiinkin kiertämässä ympäri Suomen paitsi baarikeikoilla, myös festareilla, messuilla ja erilaisissa lasten- ja nuortentapahtumissa juontohommissa. Sauli oli yhtenä jäsenenä Super Clubissa, joka hauskuutti baariyleisöä ravintoloissa vaihtuvalla, entisistä BB-asukkaista koostetulla ryhmällä Martina Aitolehden johdolla.

Sauli ja Niko kävivät muutaman kerran hostaamassa myös ryhmämatkalaisia turistikohteissa ja Sauli oli vapaa-ajanohjaajana kielikursseilla. Seiskan bileristeilyillä Sauli ja Niko viihdyttivät matkalaisia ja Sauli toimi mm. vihkipappina Seiskan leikkimielisessä vihkikappelissa ja he vierailivat muutamaan otteeseen Seiskan Talk Showssa.

Vuonna 2008 Sauli ja Niko saivat Subille myös oman TV-ohjelman fanien alulle laittaman adressikampanjan siivittämänä. Ohjelman nimi oli Saulin ja Nikon Parhaat Pätkät, siinä he kommentoivat viraalivideoita. Viimeaikoina Sauli on toiminut Ilta-Sanomien bloggarina, tehnyt juttuja Radio Aallolle ja pitänyt Katri Utulan kanssa Ilta-Sanomiin Tutka-videoblogia. Hän työskenteli ennen Kaliforniaan muuttoaan isänsä firmassa, mistä hänellä on kokemusta jo ajalta ennen Big Brotheria.

Sauli oli Suomessa asuessaan tuttu näky Helsingin yöelämässä ja hänen kantabaarinsa oli yökerho DTM. Sauli on bongattiin usein myös Jenny Woosta. Fanit kuvailevat Saulia helposti lähestyttäväksi, ystävälliseksi ja iloiseksi ihmiseksi jolla on aina aikaa faneilleen. Vaikka Sauli on muuttunut useita kertoja ulkonäöltäänja edustaa nykyään maailmantähden rinnalla, on hän se sama vanha Sauli kuin ennen julkisuutta. Sauli ja Niko ovat vieläkin hyvät ystävykset ja pitävätkin toisiinsa yhteyttä lähes päivittäin, vaikka työkuviot ovatkin vieneet heitä eri suuntiin.

Saulilla on pituutta 172 senttiä ja painoa kuutisenkymmentä kiloa. Sauli pitää liikunnasta ja kertoo pitävänsä yllä kuntoaan lenkkeilemällä Hollywoodin kukkuloilla. Hän harrastaa liikunnan lisäksi leffojen katselua ja rakastaa hyvää ruokaa. Saulilla on korkeanpaikankammo, mutta hän uskaltautuu tarvittaessa lentokoneeseen ja rakastaa matkustelua. Saulin suosikkikohteita on mm. Barcelona. Hänen ihoaan koristavat nykyään useat tatuoinnit, joista yksi on syntymäpäivälahja faneilta.

Sauli on syntynyt Hyvinkäällä, asui pitkään Helsingissä ja on nykyään kotiutunut Kalifornian aurinkoon Los Angelesiin, missä asuu yhdessä poikaystävänsä Adam Lambertin kanssa. Sauli ja Adam ovat tuttu näky Hollywoodin yöelämässä ja punaisella matolla. Sauli ja Adam tapasivat Adamin ollessa keikalla Suomessa marraskuussa 2010 ja he viettivät vastikään ensitapaamisensa vuosipäivää. Sauli perusti joulukuussa 2011 omat nettisivut ja päivittää niihin ahkerasti kuulumisiaan.


Teksti: Sirpa


(Saulin vuonna 2008 kirjoitettu profiiliteksti)WWW

Saulin ikioma nettisivu!

Sauli Twitterissä Sauli Facebookissa

IS-Tutka Roadshow Suomi

Saulin Hollywood IS-blog

IS-Tutka

Saulin videotempaukset

Saulin blogi

BB2007 Voittaja Sauli

Saulin Clamos Studio Oy:n profiili

Saulin Fashion Team profiili